BESTELLEN/LEVEREN/RETOUR

  verzenden naar heel Europa    binnen 48 uur na betaling verzonden    niet goed? geld terug!

  echt een cadeautje op de deurmat!  

MooiMam verzendt haar produkten binnen heel Nederland en Europa. Alle voorwaarden met betrekking tot bestellingen bij MooiMam kun je lezen onder `Algemene Voorwaarden`. Bij het afronden van je bestelling ga je akkoord met deze voorwaarden.

De belangrijkste zaken rondom bestellen, betalen, verzenden, leveren en retourneren zijn als volgt:

1. Je krijgt automatisch een bevestigingsmail van MooiMam.

2. Nadat er op de gekozen manier is betaald, zal de bestelling op de daarvoor best geschikte manier met de grootst mogelijke zorg worden verpakt en verzonden. De verzending gebeurd waar mogelijk via Postnl brievenbuspost. Indien de inhoud van het bestelde dit vereist, zal de bestelling worden verzonden met pakketpost van DHL (€ 5,75). In alle gevallen zijn de verzendkosten voor de koper. 

3. Wij streven er naar om je bestelling binnen 48 uur na betaling te verzenden. Wij verzenden van maandag tot en met vrijdag via Postnl. In principe wordt een bestelling na verzending de volgende dag geleverd. Bestellingen geplaatst en betaald vanaf vrijdag 15:00u tot en met het weekeinde worden direct na het weekeinde verzonden. Postnl. bezorgt sinds begin 2014 geen post meer op de maandag. 

4. Mocht je niet tevreden zijn over het product, dan kun je dit vanzelfsprekend binnen 14 dagen retourneren. Meld je retour even via de mail en gebruik het retourformulier dat je onderaan op onze site vindt. Print dit uit en stuur dit mee met je retour. Bij het retour ontvangen van het product in originele en goede staat, zullen wij het aankoopbedrag (inclusief verzendkosten bij retour van een volledige bestellling) terugbetalen. De kosten van het retourzenden zijn voor jezelf.

Gaat er, ondanks ieders beste bedoelingen en juiste zorg, toch nog iets mis met de bestelling of heb je misschien vragen over bestellingen en leveringen? Neem alsjeblieft even contact met ons op. In overleg komen we er vast altijd uit.

Veel winkelplezier!

MooiMam 

© 2011 - 2021 MooiMam | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel