----- STOFKNOPEN -----

Maak je eigen knopenbuttons, magneten, haarelastiekjes etc. met de stofknopen van MooiMam! 

Er zijn 6 verschillende maten met een platte achterzijde en een achterzijde met een oogje. De platte knopen zijn heel geschikt voor het maken van magneten, buttons, haarschuifjes etc. De knopen met een oogje aan de achterzijde kun je gebruiken als traditionele knoop, maar ook voor bijvoorbeeld haarelastiekjes.

Heb je nog nooit eerder met deze knopen gewerkt dan kun je hier de zogenaamde `startsetjes` krijgen. Hierin zitten 10 knopen en een mal. Als je méér knopen wilt, dan kun je die ook extra bestellen.

De knopen zijn geschikt voor stoffen van 'normale' dikte (stof geschikt voor bijvoorbeeld een zomerblousje) en dus niet/minder voor stevigere stoffen zoals meubelstoffen, jeansstof of gebreid weefsel. Als algemene regel: hoe groter de stofknoop, hoe 'dikker' de stof die mogelijk is.  Daarnaast zijn deze stofknopen ook minder geschikt om meubels mee te bekleden (capitonneren). Als het puur voor de sier is, dan kan het, maar als het kussens zijn die voor (zit)gebruik zijn, dan is de trekkracht op het oogje te groot.  Ga dan met je eigen stof naar een meubelstoffeerder, die kan voor jou sterkere knopen op maat maken. Als je twijfelt, neem dan contact op!

                                                             
                                                             

Kijk hier voor een geschreven uitleg over stofknopen of kijk deze video:

(voor volledig scherm klik hier)

© 2011 - 2021 MooiMam | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel